aanbod

onze missie en visie

Het is onze missie om ondernemers te activeren en in beweging te brengen om een winnende, dynamische attitude te bereiken dewelke onmiddellijk bijdraagt tot de expansie van hun business. Door one-to-one physical en mental coaching aan huis of op kantoor, brengen wij ondernemers naar een innoverende en vermogende stemming die rechtstreeks in verbinding staat met hun persoonlijk én zakelijk succes.

voor de ondernemer

sporten op kantoor

Wij hebben slechts 9m2 nodig om een volwaardige work-out op maat te kunnen aanbieden. Uw coach brengt de nodige attributen mee om u op een zeer uitdagende en efficiënte manier te trainen naar een hoger sportief en mentaal niveau. Ideaal om te komen tot een innovatieve en vermogende stemming, dat rechtstreeks uw gedrag aanstuurt en onmiddellijk leidt tot positieve resultaten!

sporten aan huis

Nooit eerder wist u dat uw thuisomgeving zoveel te bieden heeft. Onze coaches gaan heel inventief te werk en begeleiden u persoonlijk naar onmiddellijk voelbaar resultaat. Gezond en fit door het leven is een levensstijl. Make it yours!

voor de onderneming

bedrijf in beweging

Dat gezonde en fitte werknemers de groei van uw bedrijf positief beïnvloeden en versnellen wist u waarschijnlijk al. Toch wordt er door bedrijven hier weinig tot niet in geïnvesteerd. Wij bieden outdoor Bootcamps voor werknemers aan die direct voor, tijdens of na hun werktijd kunnen gegeven worden. Een Bootcamp is een cardiovasculaire en spierversterkende full body workout die voor alle sportniveaus toegankelijk is. Naast het verbranden van vet, werken we aan je conditie, kracht, coördinatie, explosiviteit en snelheid a.d.h.v. van loopvormen, intervaltraining, kickbokscombinaties en fitnessoefeningen met eigen lichaamsgewicht. Deze Bootcamps zijn steeds aan of dichtbij het bedrijf in de gezonde buitenlucht. Ze worden begeleid door ervaren en gediplomeerde personal trainers die zorgen voor gevarieerde en zeer uitdagende trainingen voor zowel beginners als gevorderden waarbij teambuilding centraal staat.

10 tips om meer te bewegen op de werkvloer

Te lang aan een stuk zitten is nefast voor de gezondheid, onze stofwisseling valt er niet alleen van stil maar het verhoogt ook de kans op overgewicht, hartproblemen en osteoporose. Tijd dus om meer te bewegen zowel op als na het werk. Wij geven alvast enkele tips!