team

Let's meet!

Grandsard Kristof

Founder & Head Coach

Kristof is de oprichter en het gezicht van Topondernemers zijn topsporters. Hij studeerde in 2010 af aan de KULeuven als Master in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen met specialisatie Personal Trainer A. Als coach is hij een lifetime student en schoolt hij zich nog steeds bij in de domeinen van trainingsleer, voeding en (mental) coaching.

Verhaegen Yens

Personal Trainer

Yens is onze all-round trainer die mensen van een verschillend niveau op een leuke, uitdagende en verantwoorde manier vooruit weet te helpen. De grootste voldoening haalt hij uit het bereiken van vooropgestelde doelen. Niets is leuker dan een dankwoord krijgen van mensen die deze doelen bereikt hebben waarvan ze dachten dat het voor hen onmogelijk was.

Ceyssens Tom

Kinesitherapeut/Osteopaat

Tom is onze osteopaat. Hij helpt onze klanten met problemen zoals rug- en/of nekpijn, uitstralingspijn in arm of been, migraine / hoofdpijn, whiplash, sinusitis, verteringsproblemen, opgeblazen gevoel, peesontstekingen, en terugkerende sportletsels. Tom gaat altijd op zoek naar de oorzaak van de klachten. Deze oorzaak kan zich op een andere plaats in het lichaam bevinden dan waar de klacht zich presenteert.

Klaar om uit de startblokken te schieten ?